A realm of calm

Een plek waar schoonheid schuilt.
Waar je verbindt, vertraagt en verstilt.
Een warm nest in de natuur. Een thuis.
Step into a realm of calm.

Net buiten Brussel, aan de oevers van Le Grand Étang, omgeven door natuurschoon, verschuilt zich een oase van rust en luxe: Laurel. De 12 exclusieve luxeappartementen zijn het resultaat van een prikkelende samenwerking tussen Marc Corbiau en Vlassak-Verhulst. Een sterk staaltje vakmanschap in de groene gemeente Terhulpen waarbij architectuur en natuur, simpliciteit en grandeur, hand in hand gaan.

Avenue Ernest Solvay 7, 1310 Terhulpen

Puur natuur en architectuur

Laurel is deel van een Natura 2000 gebied en reflecteert een mooi samenspel tussen architectuur en natuur. De constructie speelt in op zowel het contrast als op de connectie tussen beiden, waardoor het geheel balanceert tussen verfijnd en ruw, perfect en imperfect, statisch en dynamisch.

Buiten wordt binnen

Grote raampartijen kijken uit op een prachtige tuin en het water van Le Grand Étang en trekken buiten naar binnen. Simpliciteit in het design en natuurlijke, duurzame materialen, texturen en kleuren zetten de natuurpracht verder kracht bij.

Ontdek

Door Vlassak-Verhulst &
Marc Corbiau

Een grensverleggend ontwerp, een unieke ligging, een weelderig kader, next level service en een slow living touch. Marc Corbiau en Vlassak-Verhulst bewijzen met hun nieuwbouwproject dat wonen een beleving is.

Contact

Interesse?

Laat hier je gegevens na en we bellen je zo snel mogelijk op!

"*" geeft vereiste velden aan